The end

Posle višemesečnog da ne kažem višegodišnjeg odlaganja konačno pre jedno dve nedelje sedoh, gotovo onako ničim izazvan i nastavih sa radom na svom rukopisu. Danas, jedno 15 dana kasnije sam ga konačno i završio.

Zašto ovo nije napisano još pre godinu dana?

Na ovo pitanje zaista nemam odgovor. Valjda sam mislio da imam pametnija posla.

Sada kada sam ga završio, iskreno verujem da ja pametnijeg posla od pisanja nemam.

Koliko sam dobar u tome pokazaće vreme. Knjiga će verovatno vrlo uskoro u štampu, ja ću vas o svemu tome blagovremeno obavestiti. Svako od vas ko me čita i ko želi može dobiti svoj besplatan primerak . Od vas tražim samo jedno.

Kritiku!

Pozitivnu ili negativnu, nije bitno. Istu možete objaviti na svom blogu ili mi poslati na mail, o tome odlučite vi sami.

Dakle ako budete mislili da je knjiga sranje od vas očekujem da mi to i kažete, pa čak i objavite ukoliko to želite. Ja o vama sigurno neću zbog toga imati lošije mišljenje.

Moram da naglasim da je u pripremi već sledeći rukopis, kojim ću se pozabaviti odmah nakon izdavanja ovog.

Na kraju ja ovo zaista smatram našim uspehom, jer ja do njega nikada ne bih došao da nije bilo vas, jer ništa ne motiviše čoveka da piše kao saznanje da tamo negde ima ljudi koji vole da ga čitaju.

Zbog toga vam dugujem jedno veliko HVALA, i nadam se da će nam godine koje su ispred nas doneti još mnogo obostranog zadovoljstva.

Korica-1

25 thoughts on “The end

  1. Čestitam, prijatelju 🙂 Vidim ja nešto mi neobično čitajući onaj Stanimirov osvrt na tvoj rukopis. Kontam, šta sam fulio kad vidim ovaj post 🙂 Bili su to dani kad sam bio odvojen od svega pa mi promače 🙂 Ako nije frka, šalji tu elektronsku verziju da pročitam. Već sam pročitao nekoliko romana blogerske raje. Bit će mi drago pročitati i tvoj. Još jednom, čestitam 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s