Elektronski primerak knjige “Mrzim svog brata” (E-book)

Dragi prijatelji, primetio sam da dosta vas umesto štampanog želi elektronski primerak  moje knjige.

To nisam očekivao, ali to je verovatno posledica ovog novog doba za kojim ja očigledno kaskam 🙂

Da bih vam olakšao ostaviću link sa kojeg direktno možete da BESPLATNO skinete elektronsku formu knjige identičnu onoj koja je otišla u štampu.

Na drugom linku ću vam ostaviti i koricu koju smo uradili kako bi da kažem uslovno rečeno imali celu knjigu u elektronskoj formi.

Hvala vam još jednom svima na svemu što ste uradili za mene. Ovih proteklih nekoliko dana su zaista bili možda i najlepši u mom životu.

link do knjige   https://drive.google.com/open?id=0ByismsjbT993SUQtbjVwOUZrc2s

link do korice   https://drive.google.com/open?id=0ByismsjbT993UG5UYXRRYXJSZXc

P.S. Ukoliko želite da podelite ovaj post na vašim blogovima ili društvenim mrežama kako bi knjiga stigla do što većeg broja ljudi, slobodno to uradite, ukoliko želite naravno.

Želim vam svu sreću dragi moji prijatelji.

 

42 thoughts on “Elektronski primerak knjige “Mrzim svog brata” (E-book)

 1. Радује ме интересовање које влада за књигом.
  Али, свима препоручујем Књигу.
  ПС. Електронска верзија обавезује и ограничава. Ето, на пример, како је читати стојећи у градском превозу (што ми се много пута догађало док сам боравио у престоници)?
  Поздрав Бане!

 2. Elektronske knjige jesu buducnost, slažem se jer sam i ja tako izdala svoju “IGRA BELE DAME” ali dosta vremena će proći dok ne počnu ljudi tako da čitaju knjige. Mene prvo uglavnom prvo pitaju gde može da se poruči ili nadje, a posle se razočaraju.

 3. Knjiga mi se puno dopada, stigla sam do polovine koju sam pročitala u jednom dahu ali trebaće mi vremena da utisci slegnu i da se emocije smire da bih mogla nastaviti dalje. Jer sam i ja verovala u to naše bratstvo i jedinstvo i dan danas tražim njegove iskre u nekom slučajnom poznanstvu , neobaveznom razgovoru i ne mogu da verujem da je bilo tolike mržnje da smo želeli apsolutnu smrt jedni drugima.

 4. Samo da ti kažem da sam pročitala knjigu iz trećeg puta, svaki put mi je trebalo hrabrosti da joj se ponovo vratim. Toliko tuge, zla, i ludila u izmanipulisanim ljudima. A ti si to , sve tako dobro dočarao, opisujući njihova stanja, sreće, tuge, zla i želje za osvetom. Još uvek sam pod utiscima, ne mogu da dođem k’ sebi, ne mogu da verujem da se sve to izdogađalo, među nekadašnjom braćom.

 5. Baš mi je drago što si uspela da je pročitaš do kraja. Razumem kako se osećaš, jer sam iste te emocije doživljavao i ja pišući ovu knjigu. Nadam se da će jednoga dana ova knjiga dočekati i svoje izdanje na francuskom jeziku. Veliki pozdrav za tebe i tvoju prelepu ćerku, divnu pesnikinju. Svako dobro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s